Kennel Hnoss - Dvärgschnauzer / Miniature Schnauzer
Våra hundar
 
Här nedan kan du se våra tikar och hanar. Är du intresserad av att veta mer om någon utav dem? Då är du varmt välkommen att höra av dig till mig!


 
Tikar


Ellen
SEUCH NOUCH FIUCH NORDUCH C.I.B. SEVCH SKBV
Macmaster's Xellent Xanadu
Född: 2007-04-15
e. Backout's One-Man-Show
u. Daphne of Baecker's Garden
 
Mankhöjd: 32 cm
 
Ögonspeglad: 2017-03-06 U.A.
 
Meriter: Svensk, Norsk, Finsk, Nordisk & Internationell Utställningschampion, Klubbvinnare, Svensk Viltspårchampion, Rallylydnadsdiplom i Nybörjarklass och Fortsättningsklass
 
"Ellen" är min prinsessa och högt värderad avelstik. Hon är en sådan där hund som man nog bara får uppleva en gång i sitt liv. Sedan dag 1 har det varit hon och jag. Vi känner varandra utan och innan.
Det här är en tjej med mycket nyfikenhet och framåtanda. Hon är busig, glad och älskar att få arbeta. Samtidigt som hon är pussig och gillar att gosa. Ellen anser sig vara guds gåva till mänskligheten och är inte sen med att tala om det för allt och alla. Hon är en fantastiskt rolig hund att leva med!
Vi roar oss med både utställning, lydnad och viltspår. Det har resulterat i flera utställningstitlar och även ett svenskt viltspårschampionat och dessa är vi mycket stolta över! Vårt nya intresse är Rallylydnad och vi har hunnit med att ta diplom i både Nybörjar- och Fortsättningsklassen och är nu kvalificerade att tävla i Avancerad klass.
 
Ellen är mamma till vår C-kull och D-kull. Numera en lycklig pensionär och bor här hemma hos oss i Höganäs!


Katya
Russkiy Assorti'c Katyusha
Född: 2015-06-12
e. LT CH UA CH RU CH Russkiy Assorti'c Senior Evro
u. MULTI CH Russkiy Assorti'c Yarkaya Krasotka

Ögonspeglad: -

Meriter: Svensk, Finsk, Dansk och Nordisk Utställningschampion

"Katya" flyttade till oss 7 månader gammal och då hade jag haft ögonen på henne sedan hon föddes. Hon är en riktig liten vit chokladpralin, söt som få och en riktigt glad och rolig tjej. Katya har mycket bus för sig och är en tjej med mycket motor. Samtidigt som hon gillar att ligga i soffan och bli klappad och gosad med. Hon är en mjuk hund, lyhörd, uppmärksam och lättlärd. Katya är en tjej med integritet, men när man väl har vunnit hennes förtroende så har man fått en fantastiskt vänlig och lojal vän. Vi ägnar oss åt utställning och tränar även för start i Agility och Rallylydnad. Katya bor hemma hos oss i Höganäs.VIP-gäst

Lilly
Liesel von Silverstone
Född: 2011-03-17
e. ArtLöhrs Solero-Primero
u. Jamaica von Silverstone

Mankhöjd: 33 cm

Ögonspeglad: 2014-10-01 U.A.

Meriter: Excellent


"Lilly" ägs utav Therese Görling, kennel Bolanas, och var hos oss i 9 månader som en högst uppskattad gäst. Hon är söt som socker, oerhört feminin och det är få som träffar henne utan att smälta fullkomligt. Lilly är oerhört social, busig och glad hund med stort G, svansen viftar konstant. Hon är framåt och nyfiken, stabil och trygg. En kärleksfull tjej med mycket motor som är mamma till vår E-kull. Stort TACK Therese för förtroendet och för att jag fick låna Lilly!
 
 


Betydelsefulla hundar som har varit i min ägo


Lucho
ARG JRCH URG JRCH
Dog-Otho's Luciano Pavarotti
Född: 2010-01-27
e. MULTI CH Gran Caribe Full Metal
u. URG JRCH Dog-Otho's Xai Xai
 
Mankhöjd: 33 cm
 
Ögonspeglad: 2012-12-27
 
Testad för Brucella Canis FRI
 
Meriter: Excellent, Certifikat Kvalitet, JuniorChampion i Argentina & Uruguay
 
"Lucho" är en riktig myspojke! En hane som jag är oerhört kär i och som jag är stolt över att ha haft i min ägo och i min avel. Han lämnar sitt oerhört trevliga temperament vidare till sina avkommor.

Lucho är pappa till vår D-kull och E-kull.

Numera ägs Lucho utav en annan uppfödare och bor hos fodervärd i Helsingborgstrakten.

 
 
Humlan
New Era's Bumblebee To Hnoss
Född: 2006-05-04
e. INTUCH NORDUCH NOUCH Motown's Not Bad At All
u. Motown's Brusa Högre Lilla Å
 
Mankhöjd: 33 cm
 
Ögonspeglad: 2009-12-28 U.A.
 
Meriter: Excellent, Certifikat Kvalitet, Genomförd MH med godkända skott
 
"Humlan" var min första tik och kommer för alltid ha en stor plats i mitt hjärta. En fantastiskt stabil och trygg tik. Nyfiken, social, glad och busig. Och en alldeles fantastisk mamma.
Numera är Humlan pensionär och bor hos Pia och Pelle i Sollentuna. Där bor hon granne med sin ena dotter ifrån a-kullen, de är bästa kompisar numera och älskar att umgås.
 
Humlan är mamma till vår A-kull och B-kull.

 
 
Albert
Miniflash Great Pretender
Född: 2002-11-03
e. Lordoffaith
u. Miniflash Terri
 
Mankhöjd: 37 cm
 
Ögonspeglad: 2007-01-02 U.A.
 
Meriter: Excellent, Genomförd MH med godkända skott
 
"Albert", min första dvärgschnauzer och anledningen till att jag började föda upp rasen så småningom. Han var min läromästare. Jag lärde mig så oerhört mycket tack vare honom. Han gav mig alltid nya utmaningar så fort jag kände mig säker på något. En glad, busig och lekfull kille. Oerhört smart, lättlärd och envis. Han är en hund med ett hjärta av guld och när man väl har vunnit hans respekt så har man hittat en vän för livet!
Albert har inte använts i avel, men han finns med här på sidan på grund av att han var min första dvärgschnauzer och för alltid har en plats i mitt hjärta.
Albert var under senare halvan av sitt liv en älskad och välskött familjemedel i familjen Henretta i Stockholm. Albert blev drygt 12 år gammal och somnade in i början av 2015. Sov Gott Älskade Albert!
 
Site Builder drivs av  Vistaprint